Over Pieter Knabben, de psychopaat

 

Mr. Pieter E.J.T. Knabben is een sluwe, gemene, notoire oplichter, die alles maar dan ook alles doet om aan geld te komen, een enorme serie van malafide praktijken achter de rug heeft, vaak daarvoor werd veroordeeld (jaren cel in Nederland, jaren cel in Duitsland, jaartje cel in Belgiƫ, Zwitserland, Engeland, Zweden), vele honderden oplichting, diefstal, fraude en verduisteringszaken en aangiftes, en vele keren de dans kon ontspringen.

Hij maakt gebruik van argeloze en enthousiaste ondernemers, telkens weer wisselende stromannen, katvangers en medewerkers (die nooit betaald krijgen!)

Zijn handtekening komt nooit ergens onder te staan. Geen BV noch NV staat op zijn naam. Hij huurt zonder betalen, vlucht weer in een ontvreemde auto en begint elders weer een nieuwe oplichting. Hij dupeerde de afgelopen 25 jaar vele honderden mensen.

Maar het allerergste is dat onze maatschappij en met name onze wetgeving en justitie, daaraan niets maar dan ook helemaal niets doen. De politie kent zijn naam, curatoren hebben hem in een zwartboek, incassobureaus zijn met hem bekend, rechter commissarissen onderzoeken de aanklachten en zijn praktijken, televisie en kranten volgen hem, de politiek weet van zijn bestaan en de mazen in de wet waarvan hij gebruik maakt.

Kortom, iedereen weet dat Pieter Knabben voor de rest van zijn leven of in de gevangenis of in een inrichting thuishoort, maar niemand doet iets of kan er wat aan doen.

Pieter Knabben liegt, bedriegt en is een notoire oplichter. Want Pieter Knabben doet het trucje telkens weer opnieuw, alleen bij andere personen, bedrijven en organisaties. En zo kan Knabben telkens weer toeslaan om nieuwe slachtoffers te maken.

Pieter Knabben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *