RODETEC.NL NEPSITE & SERVICE VAN OPLICHTERS

RODETEC AMSTERDAM www.rodetec.nl

.

.

.

.

Tegenwoordig zoekt haast iedereen een dienst, product of service online. En hier gaat het vaak mis want fraudeurs als Pieter E.J.T. Knabben slaan vanaf 2022 toe via nepwebsite zoals www.rodetec.nl .

.

Pieter Knabben en partners bieden hier hun nieuwe diensten, producten en service aan, die wel héél erg interessant zijn, wees gewaarschuwd en vooral op uw hoede.

.

Want het verleden en heden heeft aangetoond en bewezen dat Pieter Knabben wederom niets goeds van plan is en slechts uit is om bedrijven, organisaties en personen op te lichten, te benadelen en geld af te troggelen.

.

Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo.

Kijk hierbij vooral naar de vele kleurige en indrukwekkende achtergronden in Knabben’s video’s, deze zijn allemaal digitaal opgemaakt en ontworpen, dus volkomen nep. Alleen maar om groots, indrukwekkend en professioneel over te komen. Trap hier niet in !!!

Wilt u zeker weten dat u met een betrouwbare website of organisatie zaken doet, houd dan de volgende tips in gedachten.

Herkennen

Nepwebsites maken vaak gebruik van een internetadres met daarin de naam van een bestaand, failliete of goed klinkende naam, zoals ook het geval is bij o.a. www.rodetec.nl . Ook de huisstijl, inclusief logo, worden door de oplichters perfect ingezet.

Daarom is het altijd verstandig om het bedrijf Rodetec.nl en bijvoorbeeld de eigenaar Pieter E.J.T. Knabben te googelen. Wellicht duiken dan berichten van slachtoffers, gedupeerden en klanten op waaruit u kunt afleiden hoe deze criminele organisatie te werk gaat. Google geeft bovendien nog inzicht in een aantal andere zaken:

– Een website die langer dan een paar dagen bestaat, komt altijd tevoorschijn in de zoekmachine. Sites die net online zijn gegaan komen niet in de zoekresultaten naar voren.
– Zoek uit wie er achter de website zit. Zoek in Google op ‘WHOIS’ uit wat het domein is en waar en wanneer die is geregistreerd. Een site die pas zeer recent is geregistreerd en is aangevraagd zonder betrouwbaar adres, of KVK nummer kunt u als zeer verdacht beschouwen.

Op de website van Rodetec.nl kunt u controleren waar het bedrijf is gevestigd en of de organisatie telefonisch bereikbaar is. En wat is het beleid met betrekking tot bezoek of afspraken, wanneer deze afwijken zoals men normaal gewend is, bijv. naar een ander adres, bezoek-adres of vestigingsplaats moeten reeds alle seinen op rood slaan en u goed moet nadenken of men wel hiermee in zee wenst.

Men moet altijd op de site van het bedrijf kijken of het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, maar ook telefoonnummers en KvK-nummers nemen de internetcriminelen gewoon over.

www.pieterknabben.nl

Op deze site is het mogelijk om meldingen te doen over de eigenaar Pieter E.J.T. Knabben, wij nemen u zeer serieus. Vanzelfsprekend biedt research op Google u nog de meeste informatie over deze persoon, zijn organisaties, criminele activiteiten en handelingen.

Wij hebben voor u al veel research gedaan over Pieter E.J.T. Knabben en zijn partners en al hun criminele activiteiten, veroordelingen, nieuwsberichten en overige zaken vanaf 2005 tot 2022 overzichtelijk voor u opgezocht.

Online feiten, bewijzen en onderzoek naar de criminele activiteiten van Pieter Knabben

Bekijk hier meer over Pieter E.J.T. Knabben.

www.pieterknabben.info

www.pieter-knabben-oplichter-charlatan.info

www.knabben.website

KLIK OP DE FOTO’S