Pieter Knabben, crimineel, oplichter

KLIK OP DE FOTO

Belangrijke video: “Pas op voor een oplichter Pieter Knabben. Wie met hem in contact komt is hierbij gewaarschuwd. “

CRIME PROTECTION TEAM

.

Nederlands grootste

OPLICHTER & FRAUDEUR

OVERZICHT ALLE ONLINE FEITEN VAN OPLICHTER PIETER KNABBEN

.

RODETEC GROUP AMSTERDAM

 

WAARSCHUWING IN 2022 !!

Nieuwste activitieiten van crimineel & oplichter Pieter E.J.T. Knappen.

.

.

PIETER KNABBEN: VEROORDEELD !!

2.5 miljoen Euro Faillissement fraude & Oplichting 

– Megafraudezaak Bommel –

.

KLIK OP DE FOTO !!
KLIK OP DE FOTO !!

.

KLIK OP HET VONNIS VOOR DE COMPLETE VERSIE !!!

.

GA NAAR HET VONNIS VAN DE RECHTER !!!

.

.

WIJ TONEN U ALLE ONLINE FEITEN !!!

HIER MEER LINKS

.
Links over beroepscrimineel Drs. Mr. Pieter E.J.T. Knabben !!!

.
www.pieter-knabben-oplichter-charlatan.info


www.pieterknabben.info


www.pieterknabben.com


www.pieterknabben-oplichter.nl


www.knabben.website


www.mantel.website

.

over beroepscrimineel Drs. Mr. Pieter E.J.T. Knabben !!!

.

Klik hier

Drs. Mr. Pieter E.J.T. Knabben !!!

Mr. Pieter E.J.T. Knabben is een pathologische, sluwe, gemene, notoire oplichter, die zelfs in 2022, alles maar dan ook alles doet om aan geld te komen, een enorme serie van malafide praktijken achter de rug heeft, vaak daarvoor werd veroordeeld (jaren cel in Nederland, jaren cel in Duitsland, jaartje cel in België, Zwitserland, Engeland, Zweden), vele honderden oplichting, diefstal, fraude en verduisteringszaken en aangiftes, en vele keren de dans kon ontspringen. Lees hier over zijn meest recente criminele activiteiten.

a. Breaking News over Knabben in 2022 – Het Rodetec Project !!.

b. Mega B.V.’ s Fraudezaak van 200 miljoen euro

.

Hij maakt gebruik van argeloze en enthousiaste ondernemers, telkens weer wisselende stromannen, katvangers en medewerkers (die nooit betaald krijgen!).

Zijn handtekening komt nooit ergens onder te staan. Geen BV noch NV staat op zijn naam. Hij huurt zonder betalen, vlucht weer in een ontvreemde auto en begint elders weer een nieuwe oplichting.

Hij dupeerde de afgelopen 25 jaar vele honderden mensen.

Maar het allerergste is dat onze maatschappij en met name onze wetgeving en justitie, daaraan niets maar dan ook helemaal niets doen. De politie kent zijn naam, curatoren hebben hem in een zwartboek, incassobureaus zijn met hem bekend, rechter commissarissen onderzoeken de aanklachten en zijn praktijken, televisie en kranten volgen hem, de politiek weet van zijn bestaan en de mazen in de wet waarvan hij gebruik maakt.

Kortom, iedereen weet dat Pieter Knabben voor de rest van zijn leven of in de gevangenis of in een inrichting thuishoort, maar niemand doet iets of kan er wat aan doen.

Pieter Knabben liegt, bedriegt en is een notoire oplichter. Want Pieter Knabben doet het trucje telkens weer opnieuw, alleen bij andere personen, bedrijven en organisaties.

En zo kan Knabben telkens weer toeslaan om nieuwe slachtoffers te maken.

Een grof schandaal!

Pieter Knabben, de psychopaat, de gestoorde gek, de oplichter en charlatan

Oplichtersactiviteiten anno 2020

Via online video’s en Knabben’s nieuwe oplichting’s websites – Nationaal Faillissement Preventie Instituut – www.rodetec.nl, www.nfpi.nl en –www.pieterknabben.nl– en via zijn vele Youtube video’ s probeert Pieter Knabben, zichzelf wederom te verreiken, bedrijven en personen op te lichten en zichzelf in een mooi daglicht te plaatsen en alle schijn op te houden. En tegelijkertijd anti-knabben personen aan te vallen, zwart te maken en meteen nieuwe zakelijke criminele activiteiten uit te voeren. Een prachtig voorbeeld van een compleet van de weg geraakte, gestoorde, en tegen het krankzinnige aan debiel persoon en zwaar gestoorde psychopaat.

Lees hier hoe Pieter Knabben op zijn eigen blog/site in principe over zichzelf praat, een spiegel voorhoud, en een zelfreflectie geeft over de persoon Pieter Knabben.

MAAR EERST WAT HUISHOUDELIJK NIEUWS:

ER ZIJN TWEE SOORTEN LEUGENAARS (lees: Pieter Knabben)

We maken onderscheid tussen twee soorten, namelijk de leugenaars die zich bewust zijn van hun leugens en de leugenaars die werkelijk geloven dat ze de waarheid vertellen, in dit geval ben ik dat zelf dus “Pieter Knabben”.

Deze laatste groep personen (die zelf in hun leugens geloven) lijdt aan wanen of pseudologia fantastica. Deze personen zijn de grip op de realiteit kwijt en liegen zoveel dat ze zelf niet meer weten wat een leugen is en wat niet. Het komt er eigenlijk op neer dat ze (lees: Pieter Knabben) alles geloven wat ze (lees: Pieter Knabben) zelf zeggen.

Een ieder die helaas met de psychopaat Pieter Knabben te maken heeft gehad, kan dit alleen maar beamen. Prachtige Wikipedia verwoording en zelfreflectie van Pieter Knabben zelf. Een psycholoog had het niet beter kunnen verwoorden.

Omdat hun leven van leugens aan elkaar hangt en ze niet meer weten wat de waarheid is, blijft het patroon van liegen en bedriegen, altijd en immer aanwezig. Het wordt zelfs steeds erger ( daar heeft Knabben volkomen gelijk in), waarbij ook hun herinneringen uit leugens zullen bestaan.

Dit soort leugenaars heeft een groot probleem. (alleen valt het kwartje bij Pieter Knabben niet echt) Het is namelijk moeilijk om hiervan af te komen en weer terug in de realiteit te geraken, vooral als je het niet wil, probeer en overal schijt aan hebt. Zo leer je het dus nooit.

De tweede groep die we willen beschrijven zijn de pathologische leugenaars (lees: Pieter Knabben). Pathologisch liegen kan voortkomen uit een ernstige psychische aandoening als een zware persoonlijkheidsstoornis, die Pieter Knabben dus duidelijk heeft. Het komt erop neer dat deze personen (lees: Pieter Knabben) ontzettend veel leugens vertellen, zelfs over de kleinste dingen. Dit vertellen van leugens komt voort uit een onbedwingbare drang om te liegen, zoals ieder psychopaat, oplichter en charlatan dus doet.

Pathologische leugenaars (lees: Pieter Knabben) zijn er echter bewust van dat ze leugens vertellen. Dit bewuste liegen kan verschillende doelen hebben zoals bijvoorbeeld persoonlijk gewin, jezelf groter voordoen dan je werkelijk bent, de werkelijkheid totaal, maar dan ook helemaal kwijt bent, lijdt aan allerlei vormen van psychopathische aandoeningen en aangeboren afwijkingen. 

Het probleem is vaak dat deze leugens als dusdanig herkend worden en problemen opleveren in de omgeving van de leugenaar (lees: Pieter Knabben). Mensen in de omgeving van Pieter Knabben die hem goed kennen, zullen nooit herkennen of hij nu een leugen of de waarheid vertelt.

Omdat Pieter Knabben namelijk zwaar gestoord is en ernstige geestelijke tekortkomingen heeft en vertoond naast ieder gebrek aan sociale en/of menselijke gevoelens.

Daarom de kwalificatie zwaar gestoorde psychopaat, leugenaar, oplichter, charlatan, gek en idioot.

MANIPULATIEF GEDRAG

Narcisten (lees: Pieter Knabben) komen in het begin van relaties vaak charmant, leuk en interessant over. Narcisten (lees: Pieter Knabben) zijn vaak goede leugenaars, oplichters, dieven en kunnen zeer manipulatief zijn. Ze (lees: Pieter Knabben) zullen je op deze wijze dus ook snel in kunnen palmen.

Een echte narcist (lees: Pieter Knabben) heeft zich aangeleerd binnen enkele seconden in te schatten wat iemand van hem wil of verwacht. Door hierop in te spelen, bijvoorbeeld met een leugen, kunnen ze weer aandacht krijgen of op een voetstuk geplaatst worden. Het leven van narcisten (lees: Pieter Knabben) is gericht op zichzelf en hun eigen behoeften.

En één van die behoeften is het krijgen van bewondering. In een relatie zijn narcisten (lees: Pieter Knabben) echt vreselijk gevaarlijk. Ze zullen alles doen om de partner ( arme vriendin, vrouw of zaken partner) in hun macht te houden en vooral geen macht weg te geven. Een narcist (lees: Pieter Knabben) zal nooit afhankelijk willen worden van zijn partner en zal er alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen. Afhankelijk worden van een ander, is namelijk ook de kans om gekwetst te worden.

Het manipulatieve gedrag van een narcist (lees: Pieter Knabben) om alles te krijgen zoals hij wil, zorgt altijd voor vele leugens, ellende, puinhoop, gevangenisstraffen, rechtszaken, politie, slechte naam en rotzooi binnen een relatie. Zo zal een narcist (lees: Pieter Knabben) nooit echt van een ander kunnen houden, hij (lees: Pieter Knabben) houdt eigenlijk alleen echt van zichzelf. Uiteraard wordt dit niet op deze wijze geuit, maar wordt gelogen en gezegd dat dit wel zo is om de partner niet kwijt te raken.

Vaak wordt bij het stellen van een ultimatum zoals bijvoorbeeld de narcist (lees: Pieter Knabben) verlaten, gelogen dat ze zich zullen verbeteren en hulp gaan zoeken. Accepteer dus dat, wanneer je een relatie hebt met iemand (lees: Pieter Knabben) die lijdt aan narcistische persoonlijkheidsstoornis, je hoogstwaarschijnlijk omgaat met een persoon (lees: Pieter Knabben) die een leugen niet zal schuwen maar juist alleen maar zal inzetten en gebruiken.

NARCISTEN

Als we kijken in welke groep leugenaars we de personen  (lees: Pieter Knabben)   die lijden aan narcistische persoonlijkheidsstoornis kunnen scharen, dan kunnen we qua kenmerken de narcist  (lees: Pieter Knabben)  wel scharen onder de pathologische leugenaars.

Bij narcisten zal het echter misschien minder de drang zijn, maar meer de noodzaak. Een kenmerkende eigenschap van narcisme  (lees: Pieter Knabben)  is grootheidswaanzin. Dit betekent dat narcisten zich beter voelen dan anderen, zich groter voordoen dan ze werkelijk zijn en zich alleen willen meten met personen of instellingen die in hun ogen “gelijk” zijn.

Hier komt natuurlijk een stukje fantasie bij kijken en hierbij kunnen leugens uiteraard niet ontbreken om bijvoorbeeld indruk te maken of hun zin te krijgen.

Wat dat betreft zit Pieter Knabben helemaal goed want deze psychopaat heeft alle kenmerken, trekken en symptomen.

Aldus de woorden, strekking, eigen conclusie en zelfreflectie van Pieter Knabben op zijn eigen website/blog.

Hoe eng en gevaarlijk is deze persoon wel niet!!!!!!

 Wanhopige online activiteiten campagne  

En daarom is Pieter Knabben een tegenoffensief, aanval en wanhopige online activiteiten campagne opgestart om te redden wat te redden valt, van zijn ” goede naam en reputatie “, trachten alle online berichtgevingen, nieuws en overzichten van zijn criminele loopbaan van de laatste 30 jaren te verbloemen, te weerspreken en te laten verdwijnen op de achtergrond.

Lees hier hoe Pieter Knabben dit o.a. denkt te kunnen gaan doen.

Knabben’ s Onderzoeksteam ( BROODJE AAPVERHAAL)

Wij  (lees: Pieter Knabben)  hebben met grote zorgvuldigheid een onderzoeksteam (LEES: OPLICHTINGSTEAM) samengesteld, ervaren professionals met een lange staat van dienst (LEES: OPLICHTING, FRAUDE, DIEFSTAL, VEROORDELINGEN EN MEER). 

Ik heb alle onderzoekers weten te overtuigen dat de media best eens een toontje (grootswaanzin) lager zou kunnen zingen en terughoudendheid zou kunnen betrachten bij het publiceren van negatieve artikelen  (aldus Pieter Knabben) .

Het hele team van Knabben is als een blad aan de boom omgedraaid, waarschijnlijk enorm en vreselijk geschrokken van de website “https://pieter-knabben-oplichter-charlatan.info” . Alle energie wordt nu gestoken in het voorkomen van negatieve publicaties door Knabben.

Wij hebben iedereen ervan weten te overtuigen dat grote groepen mensen  (aldus: Pieter Knabben) groot onrecht wordt aangedaan en het tijd is voor een offensief tegen de media.

De media hebben vrijwel uitsluitend oog voor sensatie, kijk- en omzetcijfers  (lees: en vooral criminele oplichtingsactiviteiten van Pieter Knabben) . De menselijke factor en het leed dat wordt aangedaan, daar heeft niemand oog voor.  (lees: de ellende die Pieter Knabben anderen aandoet)

Wij (Knabben & team) komen op voor gedupeerden en stellen iedereen in de gelegenheid zijn of haar verhaal te doen. Over de andere kant van het gelijk. Wij zorgen voor de publiciteit en een verbeterd imago.

Als iemand alleen maar over zichzelf kan praten

Heeft u zijn website al eens bezocht en gelezen waarmee hij opnieuw probeert mensen en bedrijven op te lichten?

Vrijwel ieder zin begint met “ik”, dit geeft aan wie Pieter Knabben werkelijk is.

www.pieterknabben.nl

Monoloog
Van een gesprek is in zijn geval geen sprake, het is eerder een eenzijdige monoloog. Een eenzijdige stroom van woorden waar je absoluut niks aan hebt. Als de ander alleen maar in de IK vorm praat staat hij of zij niet open voor informatie van buitenaf. Hierdoor zijn het vaak enorme betweters “narcisten”, ze weten alles beter omdat ze geen idee hebben hoe het anders in elkaar steekt. Zulke personen praten graag, hierdoor komt zelfs het geluksstofje dopamine vrij, waardoor ze we nóg meer gaan praten maar ondertussen vergeten te luisteren. Vaak hebben mensen die graag een monoloog voeren veel kwaad in zin. Ze hebben zelf niet eens door dat ze constant aan het woord zijn omdat:

1. Ze willen laten zien hoe slim ze zijn
2. Ze enorm onzeker zijn
3. Ze graag het middelpunt van de belangstelling zijn
4. Ze dol op aandacht zijn
5. Ze geen besef van tijd hebben
6. Ze bang zijn voor een ongemakkelijke stilte
7. Ze jou totaal niet interessant vinden
8. Ze persoonlijke problemen ervaren waar het hoofd van vol zit

Pieter Knabben’s strategie is om je omver te blazen!!

.

ITS SHOWTIME !!

Bingo, wij namelijk ook, dat is nu precies de doelstelling van deze site “https://pieter-knabben-oplichter-charlatan.info”, d.m.v. feiten, bewijzen, personen, bedrijven, research, gesprekken, waarnemingen, journalistiek onderbouwd aantonen wat er online te vinden is over Knabben. En deze presenteren aan Nederland en erbuiten.

Pieter Knabben ziet, of zal in iedergeval persoonlijk ervaren, wat voor impact, het juist informeren, brengen van feiten, goede onderbouwingen en het vertellen van de waarheid in de media doet.

Er is zoals Knabben zelf stelt, veel vraag naar undercover onderzoek door particulieren en bedrijven. Undercover onderzoek is een apart onderdeel van de service die wij  (lees: start van weer een nieuwe oplichtingsactiviteit van Pieter Knabben) aanbieden om een beschadigd imago te verbeteren. Discretie is daarbij van groot belang.

  • Wij bespreken undercover operatie en onderzoeken uitsluitend tijdens een persoonlijk onderhoud en afhankelijk van de uitkomst daarvan komen wij met een voorstel:  (lees: ruime betaling en oplichtingstruc van Pieter Knabben)

Daarom mensen, trap er niet in, wij blijven u waarschuwen, beschermen en op de hoogte houden van deze oplichter, psychopaat, charlatan en idioot.

Crime Protection Team

.
Links over beroepscrimineel Drs. Mr. Pieter E.J.T. Knabben !!!

www.pieter-knabben-oplichter-charlatan.info

www.pieterknabben.info

www.pieter-knabben.nl

www.pieterknabben-oplichter.nl

www.knabben.website

.